Önkormányzati sajtószolgálat
MTI - hírügynökség
2024. április 26. péntek
Hírek témák szerint

BUDAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2013. február 7., csütörtök 09:03

Munkát keresel? Megváltozott munkaképességűeket vár az Auchan
Az Auchan Magyarország Kft. 2010-ben nyerte el először, majd 2012-ben újabb két évre megkapta a Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést. 2010 óta egyre több megváltozott munkaképességű kollégát foglalkoztat az áruházlánc. 
 
Az első munkatársak a dunakeszi áruház csapatát erősítették, azóta egyre  több pénztár-hostess és host, árufeltöltő, eladó, vagy diszpécser  dolgozik a vállalatnál, akiknek a munkavállalás korábban szinte   lehetetlen volt. Már 19 áruházban, országszerte várják a megváltozott   munkaképességű jelentkezőket a vállalatnál, a legkülönbözőbb   munkakörökben.
 
Az Auchan csapata a kiválasztásánál is összhangra törekszik saját üzleti érdekei és a társadalom érdekei között, ezért több, a rehabilitációs foglalkoztatás terén is tevékenykedő szervezettel kötött együttműködési megállapodást, hogy a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására nagy hangsúlyt fektessen. Az áruházlánc célja a foglalkoztatás terén – a társadalmi felelősségvállalás jegyében –, hogy minden áruházában foglalkoztathasson megváltozott munkaképességű munkatársakat, beleértve a tavalyi évben felvásárolt és átalakított hét új áruházat is.
 
„Évek óta foglalkoztatunk megváltozott munkaképességűeket, egyre nagyobb létszámban áll módunkban fogadni őket. Jelenleg nyolc olyan céggel állunk kapcsolatban, akiknek tapasztalatuk van a fogyatékkal élő, munkavállalásra kész emberek elhelyezkedésének a segítésében. Ezek a munkaközvetítők, vagy civil szervezetek előzetesen szűrik, és értékelik a jelentkezőket, és hozzánk csak azok kerülnek interjúra, akik valóban megfelelnek a mi elvárásainknak. Itt utána ezek a jelentkezők is – csakúgy, mint bárki más –, bekerülnek az Auchan felvételi rendszerébe, és a megfelelő jelentkezőket munkatársaink között köszönthetjük rövid időn belül. Nagy lehetőség ez nem csak új kollégáink, de vállalatunk számára is, mert eddigi tapasztalataink szerint rendkívül elkötelezett, motivált munkatársak, akik megbecsülik munkahelyüket és jól végzik a tevékenységüket.  Alaposan, gyorsan és jókedvűen dolgoznak, a környezetüket is lelkesítik, pozitív hatással vannak az őket segítő kollégákra is” – mondta el Széll Hajnalka (aki az alább csatolt képen átveszi a díjat Soltész Miklós államtitkártól), az áruházlánc személyzeti és szociális igazgatója.


Háttérinformáció:
Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat üzemeltet és mintegy 8000 főt foglalkoztat hazánkban.  Az áruházlánc jelentős gazdasági szereplővé vált az elmúlt 15 évben, az eddigi, mintegy 200 milliárd Ft értékű magyarországi befektetéssel. A vállalat széles választékáról és diszkont árairól ismert, nagy alapterületű áruházaiban 40-70 ezer különböző termékféleséget kínál a vásárlóknak. Az Auchan feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon a vásárlóerő növeléséhez és vásárlói életminőségének javításához.
 

További információ:
Gál Judit
kommunikációs menedzser
Auchan Magyarország Kft.
Tel.: 06-23-886-397
E-mail:  j.gal@auchan.hu

1 csatolt kép 1
Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Önkormányzati érdekszövetségek hírei
Magyar Polgármesterek XII. Világtalálkozója
2018. június 28., csütörtök 12:56
A Magyar Önkormányzatok Szövetsége    2018. június 29-30-án  Gödöllőn rendezi meg a
 Magya...
TÖOSZ állásfoglalás a 2018. évi központi költségvetésről
2017. május 26., péntek 09:27
A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) kibővített Elnöksége 2017. május 23-ai ül...
Országos önkormányzati szövetségek szolidaritási nyilatkozata
2016. június 8., szerda 19:13
Az Önkormányzatok Nemzeti Együttműködési Tanácsa (ÖNET) önkormányzati oldalát képviselő Elnökök T...
Belügyminisztérium hírei
Közlemény
2010. július 23., péntek 15:49
A belügyminiszter 2010. július 22-ei, a működésképtelen helyi önkormányzatok támogatásáról szóló ...
A megszűnt Önkormányzati Minisztérium archív hírei
Az önkormányzati rendszer átalakításáról, az önkormányzatokat ...
2010. június 28., hétfő 17:02
Az új kormány önkormányzatokat érintő elképzeléseiről esett szó az ETK Önkormányzati Klub legutób...
Kormányzati segítség a zempléni településeknek
2010. május 13., csütörtök 11:29
Dr. Pataki István, az Önkormányzati Minisztérium szakállamtitkára és dr. Hoffmann Imre, az Ország...
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.