Önkormányzati sajtószolgálat
MTI - hírügynökség
2024. április 20. szombat
Hírek témák szerint

ESZTERGOM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2010. január 20., szerda 14:23

Jövő héttől karbantartás az esztergomi Aquasziget Élményfürdőben
Január 25-től, hétfőtől két és fél hétre leáll az esztergomi Aquasziget Élményfürdő. A 2005. novemberében átadott létesítményben a jövő héten hétfőn látnak hozzá a szokásos karbantartáshoz – adta hírül a Prímás-szigeti létesítmény vezetősége. A „nagykarbantartás” január 25-étől február 12-ig, péntekig tart, a fürdő 13-án, szombaton ismét megnyitja kapuját a látogatók előtt.  
A tavaly novemberben négy éves múlt Aquasziget Élményfürdő egyre nagyobb sikernek örvend a vendégek körében. Az elmúlt években számos új és népszerű szolgáltatást vezettek be, rengeteg fejlesztést valósítottak meg. Szolgáltatásaival egyre több hazai és külföldi vendéget sikerült Esztergomba vonzania a fürdőnek, és sikerült hozzájárulni szabadidejük kellemes eltöltéséhez. Az Aquasziget Esztergom kivívta az ország legszínvonalasabb fürdője minősítést, melynek elismeréseként elnyerte „Az év élményfürdője 2008” kitüntető címet. A díjat a Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége adományozza minden évben több kategóriában.
A fürdő megállás nélkül üzemelt, eltekintve a szokásos évi leállásoktól, amelyek általában rövidebb ideig tartottak és a kisebb karbantartásokra volt lehetőség a rendelkezésre álló idő alatt. Elérkezett az idő, amikor szükség van a nagyobb felújítások, javítások elvégzésére, ezért ebben az évben a szokásos éves leállás a megszokottól eltérően hosszabb időt vesz igénybe. A január 25-én, hétfőn kezdődő munka során tételes átvizsgálásra, karbantartásra és javításra kerülnek a vízgépészeti berendezések és a fürdő üzemeléséhez szükséges gépészeti berendezések. Ezen kívül az épület, a medencék, a belső terek és eszközök szükséges karbantartására is sor kerül. A leállás alatt végzik el a szokásos éves nagytakarítást is.
A karbantartás a fürdő minden részlegét érinti, ezért a leállás ideje alatt szünetelnek a gyógyászati kezelések, a masszázsok és egyéb szolgáltatások, az óvodások és az általános iskolások úszásoktatása, a gyógyúszás és a babaúszás is.
Kivétel az Aquasziget Szépség Központja: itt a karbantartás ideje alatt is várják a vendégeket a szokásos nyitvatartási rendjének megfelelően.
A karbantartási munkálatok két és fél hetet vesznek igénybe, a fürdő 2010. február13-án, szombaton reggel 9 órakor nyitja meg újra kapuit a vendégek számára. A munkáknak köszönhetően, áll a fürdő vezetőségének közleményében, „Az év élményfürdője"-díjas Aquasziget megújultan, teljes kapacitással és töretlen lendülettel várja és fogadja a látogatóit. 
Az igazgatóság előre is köszöni kedves vendégeinek türelmét, megértését, és mint írják, szeretettel várják őket a karbantartási munkálatok végeztével.



Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Önkormányzati érdekszövetségek hírei
Magyar Polgármesterek XII. Világtalálkozója
2018. június 28., csütörtök 12:56
A Magyar Önkormányzatok Szövetsége    2018. június 29-30-án  Gödöllőn rendezi meg a
 Magya...
TÖOSZ állásfoglalás a 2018. évi központi költségvetésről
2017. május 26., péntek 09:27
A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) kibővített Elnöksége 2017. május 23-ai ül...
Országos önkormányzati szövetségek szolidaritási nyilatkozata
2016. június 8., szerda 19:13
Az Önkormányzatok Nemzeti Együttműködési Tanácsa (ÖNET) önkormányzati oldalát képviselő Elnökök T...
Belügyminisztérium hírei
Közlemény
2010. július 23., péntek 15:49
A belügyminiszter 2010. július 22-ei, a működésképtelen helyi önkormányzatok támogatásáról szóló ...
A megszűnt Önkormányzati Minisztérium archív hírei
Az önkormányzati rendszer átalakításáról, az önkormányzatokat ...
2010. június 28., hétfő 17:02
Az új kormány önkormányzatokat érintő elképzeléseiről esett szó az ETK Önkormányzati Klub legutób...
Kormányzati segítség a zempléni településeknek
2010. május 13., csütörtök 11:29
Dr. Pataki István, az Önkormányzati Minisztérium szakállamtitkára és dr. Hoffmann Imre, az Ország...
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.