KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2011. október 28., péntek 00:08

Európai Uniós támogatással megújul a Pollack Szolgáltatóház
Új külsőt kap Kazincbarcika egyik legrégebbi szolgáltatóháza, mely a Pollack Mihály úton található.
A beruházásra az önkormányzat tulajdonában álló Timpanon Kft. pályázott eredményesen, ennek köszönhető a nagyszabású felújítás.
 
Nyár derekán kezdődött és november végéig tart a Timpanon Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. tulajdonában lévő szolgáltatóház energiatakarékos felújítása, mely közel 37 millió forintból valósul meg. A beruházást közel 29 millió forinttal támogatja az Európai Unió és a Magyar Állam, a többi költséget pedig saját forrásból fedezik.
A munkálatok ütemterv szerint haladnak: befejeződött a nyílászárók cseréje, ami közel 345 m2 üvegfelületet jelent. Az összesen 1.120 m2-es lapostető szigetelése is megtörtént és a fűtési rendszer felújítása is befejeződött, ami egyedi fűtésköltség-megosztók felszerelését is magában foglalta.
A homlokzat szigetelésén is túl vannak a kivitelezők és lassan új, modern „ruhát” kap a szolgáltatóház. A színvonalas külső és belső megújulással együtt a parkolási lehetőségeket is bővítik.

A felújítást követően a tulajdonos Timpanon Kft. azt reméli, hogy az egykor rendkívül népszerű szolgáltatóházban újra felpezsdül az élet és a vállalkozók, városlakók egyaránt kedvelt célpontjává válik.
 


6 csatolt kép Ilyen volt...Ilyen lett...Ilyen volt...Meg ilyen...És ilyen lett...Meg ilyen...
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.