TOKAJ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2011. október 28., péntek 08:31

November 15-ig van lehetőség a LEADER pályázatok elektronikus benyújtására
Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a  Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2011-től nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 76/2011. (VII. 29.)  VM rendelet  alapján  a pályázatokat elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül kell benyújtani. Az ügyfeleknek most első alkalommal  van lehetősége arra, hogy pályázataikat kizárólag elektronikus formában nyújtsák be. Az elektronikus beadás egy új rendszer, amellyel a pályázók ebben a formában eddig még nem találkozhattak.
Az elektronikus pályázat benyújtásához MVH regisztrációs számot és ügyfélkapus jelszót szükséges igényelni, továbbá amennyiben meghatalmazottat kíván igénybe venni az ügyfél, akkor a meghatalmazást jóvá kell hagyatni az MVH-val, utána kezdődhet meg a pályázat feltöltése.
 
A visszajelzések szerint a pályázatok elektronikus beadását sokan nem tudják a határidő lejárta előtt megvalósítani (az október 31, illetve november 2-ai határidőt egy négy napos ünnep előzi meg).
 
Az Irányító Hatóság az ügyfelek érdekét és az esélyegyenlőséget szem előtt tartva a pályázat benyújtási időszakot 2011. november 15-ig meghosszabbítja. Az erről szóló rendeletmódosítást az Irányító Hatóság már kezdeményezte.

Esetleges kérdéseikkel kérjük, forduljanak bizalommal munkaszervezetünkhöz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:



Web: www.delzemplenileader.eu;
E-mail: delzempleninektarleader@gmail.com;
Telefon: 06-47/352-873;
Cím: Tokaj, Kossuth tér 1. 1. em.; 3910 Tokaj, Pf.:2.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.