KECSKEMÉT MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2011. november 2., szerda 15:54

Kecskemét város weboldala idén is indul az „Év Honlapja” címért!
Az idén 10 éves „Az Év Honlapja” verseny, amelyen ismét versenybe száll a www.kecskemet.hu , Kecskemét város weboldala az „Önkormányzatok és települések” kategóriában.
Az Internet Marketing Tagozat és a Magyar Marketing Szövetség által közösen kiírt pályázat az egyik legrangosabb elismerés az online világban. Városunk - eddig egyedüliként - kétszer is (2006-ban és 2008-ban) elnyerte ezt a rangos díjat.
Kecskemét weboldalán a megújult arculat mellett új fejlesztések is történtek (interaktív ügyintézési kapcsolattartás, ügyintézési iránytű, hírfolyamok), mellette rendszeres frissítésekkel és naprakész információkkal szolgál mind a kecskeméti polgárok, mind a városunk iránt érdeklődők számára.
Kérjük, amennyiben az ön tetszését is elnyerte honlapunk, akkor szavazzon ránk!
Elindult a közönségszavazás „Az Év Honlapja” Facebook oldalán. A „Szavazás” fülön keresse meg az „Önkormányzatok és települések” kategóriát, ahol megtalálja Kecskemét város pályázatát „Állandóság és megújulás” névvel. Ha szavazott kérjük használja a „Megosztás” gombot is, hogy ismerősei is értesülhessenek a szavazásról!
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.