BUDAPEST FŐVÁROS XXI. Kerület - Csepel Önkormányzata
2011. december 14., szerda 11:27

Vas- és fémtolvaj rendőrkézen
A BRFK XXI. kerületi kapitányságának munkatársai 2011. 12. 03-án a kora délutáni órákban megjelentek a Budapest XXI. kerület Petőfi utcában, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy egy az utcában lakó személy egy 21 év körüli fiatal férfit tart vissza, aki betörés lopás elkövetésével kapcsolatban alaposan gyanúsítható.
A helyszínen megállapítást nyert, hogy a fiatal férfi az utcában található egyik osztatlan tulajdonban lévő telken található bezárt állapotban lévő sufnit felfeszítette és onnan különböző vas és fém anyagokat valamint szerszámokat tulajdonítottak el.
A helyszínen visszatartott személy a cselekmény elkövetését elismerte, kisebb értékre elkövetett lopás bűntette miatt az eljárás lefolytatásában a kerületi kapitányság az illetékes.
Az eljárás során a fenti személy elmondta, hogy az eltulajdonított vas és fém anyagokat egy a kerületben lévő illegálisan működő vastelepre viszi, melyben 2011. 12. 05-én a csepeli kapitányság nyomozói a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen együttműködve házkutatást tartottak. Az illegálisan működő telepen különböző vas és fém anyagok lettek lefoglalva.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.