BUDAPEST FŐVÁROS VII. kerület - Erzsébetváros Önkormányzata
2013. szeptember 13., péntek 11:47

KRESZ kiadványt kapott minden VII. kerületi kisdiák
Biciklisnappal hívta fel Erzsébetváros Önkormányzata a figyelmet arra, hogy milyen fontos gyermekeink egészséges életmódra és közlekedésbiztonságra nevelése.
Ma reggel Erzsébetváros polgármestere Kürti Gáborral a Critical Mass egyik szervezőjével, kerületi tanulókkal és iskolaigazgatókkal indult el az Erzsébet körútról biciklivel, hogy öt kerületi iskola érintésével kétszer körbekerekezze a városrészt. A program felénél a Klauzál téren a gyermekek közlekedésbiztonsági előadást hallgathattak meg a rendőrkapitányság szakértőjétől, és kiosztásra kerültek az „Indulhatsz, ha zöld a lámpa!” információs kiadványok is.
Vattamány Zsolt, Erzsébetváros polgármestere elmondta: „Fontos, hogy a kerületi iskolákba járó diákok szülei biztonságban érezhessék gyermeküket nálunk. A KRESZ kiadvány pontosan azt a célt szolgálja, hogy a legkisebbek is tudatosan közlekedjenek és tisztában legyenek a rájuk vonatkozó szabályokkal. Bízom benne, hogy mind a 3000 kerületi kisdiáknak és családjának segítséget tudtunk nyújtani ezzel az információs füzettel.”
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.