BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN VÁRMEGYEI ÖNKORMÁNYZAT
2013. október 11., péntek 09:06

Kistérségi területfejlesztési információs napok
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat az új típusú területfejlesztési koordinációs feladataihoz kapcsolódóan, a projektjavaslatok összegyűjtése céljából területfejlesztési információs napokat rendez a kistérségekben.

„Az információs nap keretében tájékoztatást adunk a szakemberek a megyei tervezés folyamatáról, az elkészült dokumentumokról, a jövő feladatairól, a kitörési pontokról, a projektgyűjtésről.  A kistérségek, települések meghatározó projektjei számára igény esetén segédanyagokat biztosítunk, szakmai segítséget nyújtunk” – foglalta össze dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke az információs napok lényegét.

A sorozat október 2-án kezdődött Tiszaújvárosban, Szikszón, Szerencsen és Tokajban, Miskolcon, Edelényben, Szendrőnf folytatódott. További helyszínek Cigánd október 11., 10.00.óra, Sátoraljaújhely október 16., 10.00. óra, Sárospatak október 16., 14.00. óra, Gönc október 17.,10.00 óra, Encs október 17., 14.00. óra, Mezőcsát október 18., 09.00. óra, Mezőkövesd október 18., 12.00. óra.

Az adott információs napra a kistérség településeinek polgármestereit, a területfejlesztésért felelős szakmai vezetőket, valamint gazdasági társaságok és civil szervezetek képviselőit hívták meg a szervezők.  A rendezvények nyilvánosak, szívesen látják a téma iránt érdeklődőket.„Az információs nap keretében tájékoztatást adunk a szakemberek a megyei tervezés folyamatáról, az elkészült dokumentumokról, a jövő feladatairól, a kitörési pontokról, a projektgyűjtésről.  A kistérségek, települések meghatározó projektjei számára igény esetén segédanyagokat biztosítunk, szakmai segítséget nyújtunk” – foglalta össze dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke az információs napok lényegét.

A sorozat október 2-án kezdődött Tiszaújvárosban, Szikszón, Szerencsen és Tokajban, Miskolcon, Edelényben, Szendrőnf folytatódott.
További helyszínek Cigánd október 11., 10.00.óra, Sátoraljaújhely október 16., 10.00. óra, Sárospatak október 16., 14.00. óra, Gönc október 17.,10.00 óra, Encs október 17., 14.00. óra, Mezőcsát október 18., 09.00. óra, Mezőkövesd október 18., 12.00. óra.

Az adott információs napra a kistérség településeinek polgármestereit, a területfejlesztésért felelős szakmai vezetőket, valamint gazdasági társaságok és civil szervezetek képviselőit hívták meg a szervezők.  A rendezvények nyilvánosak, szívesen látják a téma iránt érdeklődőket.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.