BUDAPEST FŐVÁROS X. kerület - Kőbánya Önkormányzata
2014. június 13., péntek 21:54

Elismerés a közbiztonság szolgálatáért
A Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének évértékelő ünnepségén rendőrfőkapitányi, elnöki és fővárosi katasztrófavédelmi igazgatói elismeréseket is átadtak. A kőbányai közbiztonság érdekében végzett szolgálatért számos elismerést vehettek át a kitüntetettek.
 
Az elismeréseket több címen ítélték oda, volt aki a közbiztonság javítása, volt, aki a rendőrség és polgárőrség együttműködésének érdekében kifejtett tevékenysége, volt, aki a bűnmegelőzés terén végzett kiemelkedő és áldozatos munkája elismeréseképpen vehette át a neki járó dícséretet.
Kőbányáról az Alfa Polgárőr Egyesület és a „WOLF” Polgárőrség OPSZ Gépjármű Felderítő - Speciális Mentők - Polgári Védelem - Önkéntes Tűzoltó Egyesület több tagját, valamint a kervárosi körzeti megbízottat, Kiss Pál rendőrt is kitüntették. Orosz Tibor, a WOLF Polgárőrség vezetője a márciusi rendkívüli időjárási körülmények során tanúsított kiemelkedő helytállásukért is átvehette csapata elismerését.
Az évértékelőn a budapesti kerületek közül két polgármester kapott elismerést a közbiztonság és rendvédelem területén nyújtott kiemelkedő támogatásáért. Újpest polgármestere mellett, Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere is elismerésben részesült.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.