HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2014. augusztus 6., szerda 13:53

Nánási lány lett a Hajdúknak szépsége
A számos érdekes programot kínáló IV. Nánási Vigasságok július 26-án a „testvérvárosi hétvégével” folytatódott.
 
A nagyszabású programsorozat a Pásztorételek Főzőversenyével vette kezdetét a Hajdúnánási Gyógyfürdőben 2014. július 19-én. A rendezvény a Köztársaság téren folytatódott július 21-én, ahol a meghívott nótakörök és nótaénekesek szórakoztatták az érdeklő közönséget.
Július 25-én a testvérvárosainkból Ustronból és Érmihályfalváról érkezett zenekarokkal, csoportokkal, valamint „Gergő és Lotti” helyi zenekar közreműködésével könnyűzenei koncertek várták az érdeklődő közönséget. A nap a „Balkán Fanatik” mintegy másfélórás koncertjével zárult.

A hétvége első napja a Hajdú-Bihar Megyei Nyugdíjas Szervezetek Szövetsége és a Hajdúnánási Nyugdíjas Klub szervezésében XI. Nyugdíjas Kórus Találkozóval vette kezdetét, ahol bemutatkoztak a Hajdúnánáson és a környező településeken működő nyugdíjas klubok énekegyüttesei, nótakörei. A délelőtt az egészség jegyében telt, hiszen előadásokkal, szűrővizsgálatokkal, elsősegélynyújtó tanfolyammal várták az érdeklődőket, ahol olyan előadókkal találkozhattak a programra kilátogatók, mint Dr. Zacher Gábor, Rácz Zsuzsa, Brózi Klára, Zahari Vince vagy Kecskés Zoltán. Az eseményt tovább színesítette „Tompeti és Barátai” koncert valamint arcfestés és kézműves foglalkozások.

Délután került sor a IV. Hajdúknak Szépsége elnevezésű szépségkirálynő választásra. A rendezvény szünetében városunk testvérvárosainak művészeti csoportjai, a Nána Táncstúdió és a Hajdúnánási Gimnasztráda Csoport is fellépett. A kitüntető címért idén tizennégy gyönyörű lány versengett, amit egy évig viselhet a győztes. A szépségversenyen Murvai Klaudiát választotta legszebbnek a zsűri, második helyezett lett Caragilov Melissa, míg a harmadik helyet Simon Ivett vihette el. A szakmai zsűri és a közönség véleménye is egyhangú volt, hiszen a közönségdíjat szintén Murvai Klaudia nyerte el. Az estet Mészáros Árpád Zsolt műsora zárta.

A megmérettetésen induló valamennyi lánynak nagyon sok szeretettel gratulálunk!

10 csatolt kép 10987654321
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.