HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2014. december 17., szerda 15:49

Városi Kitüntető Díjasok 2014.
Hajdúnánás közösségéért kifejtett kimagasló tevékenységének elismeréseként Hajdúnánás város polgármestere Polgármesteri Elismerő Címet adományozott:
 

Tóth Ferenc részére, aki a Tedeji Nyugdíjas Egyesület elnökeként a helyi nyugdíjasok érdekekében végez kitartó és lelkiismeretes közösségi munkát.
 
Sebő László részére, aki a Hajdúnánás Városi Önkormányzat tulajdonában álló gazdasági társaságok átszervezésében, valamint a Hajdúnánási Holding Zrt. létrehozásában aktívan közreműködött.
 
Herter Gyula részére, aki aktívan közreműködött a Hajdúnánás Városi Önkormányzat tulajdonában álló gazdasági társaságok átszervezésében, valamint a Hajdúnánási Holding Zrt. létrehozásában.
 
Oláh Imre részére, aki szakmai tudásával elősegítette a város ifjúságának testnevelését és sportkultúrájának fejlesztését, továbbá az egészséges életmódra nevelés és a súlyemelés területén végzett kiváló szakmai munkát.
 
Horváth Imre részére, aki kimagasló tevékenységével hozzájárult a város ifjúságának testneveléséhez, sportkultúrájának fejlesztéséhez, és a hajdúnánási a futball utánpótlás neveléséhez.
 
Krizsán Tibor részére, aki aktívan és önzetlenül közreműködött a Hajdúnánási Városi Kollégium felújításában és az általa rendelkezésre bocsátott berendezési tárgyak lehetővé tették, hogy kollégista tanulóink megújított életkörnyezetben tölthessék mindennapjaikat.
 
 

2014-ben Hajdúnánás közösségéért kifejtett kimagasló tevékenységének elismeréseként Hajdúnánás város polgármestere Polgármesteri Közösségi Díjat adományozott:
 
Anda György r. törzsőrmester részére, aki kimagasló tevékenységével hozzájárult Hajdúnánás város közbiztonságának fejlesztéséhez és a lakosok biztonságérzetének növeléséhez.
 
A Kabay János Közegészségügyi Díjat Dr. Nagy József kapta, a város lakosságának magas szakmai színvonalon történő egészségügyi ellátása érdekében végzett kiemelkedő tevékenységének elismeréseként.
 
 A Csiha Győző Mezőgazdaság, Ipari és Kereskedelmi díjat Török Istvánnak adományozta a képviselő-testület, a város vállalkozói közössége érdekében kifejtett aktív tevékenységének, szakmai és érdekképviseleti szerepvállalásának elismeréseként.
 
Mónus József részére a tradicionális íjászat területén hazai és világversenyeken elért kimagasló eredményeinek elismeréseként a „Hajdúnánás Városáért” kitüntető díjat adományozott.

10 csatolt kép 10987654321
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.