KAZINCBARCIKA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2015. február 25., szerda 15:32

Kapás van: friss hírek a barcikai horgászoknak
Nemcsak a tavak környezetének takarítása gyorsult fel az utóbbi időben Kazincbarcikán, hanem a megfelelő szabályzások kidolgozása és a horgászok tájékoztatása is.

2014 novemberében a kazincbarcikai tavak gondozása és a hozzájuk kapcsolódó halgazdálkodási jog az önkormányzathoz került.
A képviselő-testület döntése értelmében a tavakkal járó feladatokat és azok üzemeltetését a Barcika Park Nonprofit Kft. látja el.
A cég azonnal hozzálátott a tavak környezetének rendbetételéhez, elkészültek a szükséges szabályzatok, s már a területi engedélyek és napijegyek értékesítése is megkezdődött hét külsős partner bevonásával. Erről és további hasznos tudnivalókról az üzemeltető társaság weboldala (barcikapark.hu/halgazdalkodas) mellett a ma legnépszerűbb közösségi oldalon (facebook.com/barcikaihorgasz) és újdonságként „Barcikai Horgász” címmel kiküldött hírlevélen keresztül is tájékozódhatnak az érdeklődők.
A napokban kiküldött első hírlevelet az adatbázisba feliratkozott horgászok, érdeklődők kapták meg, de a cég reméli, hogy a kör egyre bővül majd és sokan bekapcsolódnak a horgász hírlevél-folyamba a fenti elérhetőségeken.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.