HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2015. április 15., szerda 09:32

Szép eredménnyel zárta Hajdúnánás a Magyar Önkormányzatok Foci Kupáját
Ismét útjára indult a Magyar Önkormányzatok Foci Kupája 2015. március 28-án, szombat reggel a Vasas Fáy utcai Sportközpontjában, melyet a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára nyitott meg.
 
Pogácsás Tibor köszöntőjében a sport, a mozgás fontosságán túl kiemelte: a településekért folyó munka mellett az ország különböző tájairól érkezett települések képviselőinek lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerjék egymást, mely jó alkalmat adhat az eszmecserékre, akár az életre szóló barátságok kialakulására is.
 
A keleti országrész több megyei jogú városának, Budapest „keleti” részének és nagyobb településének köztük Hajdúnánás válogatottja is önkormányzati kispályás csapattal képviseltette magát. A nyugati országrész számára tavaly évvégén rendeztek hasonló tornát.
 
A 36 csapatos focitorna hat csoportban a selejtezőkkel indult. Csapatunk a „C” csoportban elsőként a Budapest VII. kerületiekkel mérkőzött meg, később pedig a kecskeméti, bátonyterenyei, szentesi és a XVIII. kerületi játékosokkal vívták meg csatájukat.
 
A mérkőzések között igen jó hangulatban telt az idő, hangos nevetések közepette várták a soron következő megmérettetéseket.
 
Az út során a csapat kiértékelte a meccseket, s számtalan élménnyel gazdagodva, fáradtan értek haza, megfogadva, hogy jövőre ismét megmérettetik magukat.
 
A csapatnak szívből gratulálunk!

2 csatolt kép 32
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.