BUDAPEST FŐVÁROS IX. Kerület - Ferencváros Önkormányzata
2015. december 22., kedd 14:06

Megnyílt a második kormányablak Ferencvárosban
A területi közigazgatási reform mérföldkövének számító kormányablak rendszer kialakítása a fővárosban új szakaszba lépett.
Budapest Főváros Kormányhivatala a 1092 Budapest, Bakáts tér 14. szám alatti okmányiroda megújításával, ünnepélyes keretek között megnyitotta a kerület második okmányirodai feladatokat is ellátó kormányablakát.
Dr. György István Budapest Főváros kormánymegbízottja az ünnepélyes átadáson elmondta, hogy Budapesten 2016. május végéig
30 új kormányablakot nyitnak meg, plusz még hármat a pályaudvarokon.(Keleti-, Nyugati- és Déli pályaudvar)
Elmondta még, hogy összesen 270 kormányablak nyílik meg országszerte ez év december 31-ig és az újonnan kialakított kormányablakok esztétikus, rendezett körülményeket biztosítanak az ügyintézéshez.
Dr. Bácskai János Ferencváros polgármestere büszkén jegyezte meg, hogy talán nem véletlen, hogy a kormányablakok  szeretett klubunk, a Fradi színeit viselik. Ünnepi köszöntőjében elmondta, hogy a színvonalas ügyfélkiszolgáláshoz a színvonalas kinézetű ügyféltér is hozzátartozik, ahol az új integrált ügyfélszolgálat 509 fajta ügyben nyújt segítséget és tájékoztatást az állampolgárok részére a hatósági ügyek intézésében.
Külön örömét fejezte ki, hogy a kormányablak átadásához kapcsolódóan új, akadálymentesített bejáratot kapott az Önkormányzat épülete és ügyfélszolgálati irodája is.

 
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.