OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2016. március 23., szerda 13:57

Átadták a mobilszállót
Lazók Zoltán polgármester és több nagyvállalat képviselőjének jelenlétében adták át szerda délelőtt hazánk egyik vezető munkaerő közvetítő- és kölcsönző vállalkozása, a Work Force Kft. mobilszállását a Mindszenti úton. A létesítmény jelenleg 40, majd a további fejlesztést követően közel 200 főnek biztosíthat szálláshelyet, és remélhetőleg elősegíti a rugalmasabb munkaerő áramlást. A szállásért a munkavállalóknak nem kell fizetniük.
Az oroszlányi szűkös szálláslehetőségre kínál megoldást az új beruházás. Az ilyen, konténerekből kialakított lakóhelyeket maximum 6 hónap alatt, a helyi igényeknek megfelelően lehet kialakítani és felállítani. Az egységek kamionokkal könnyen szállíthatók, és akár egyes telephelyek között mozgathatók. Teljes kényelmet biztosítanak, a környezetüket sem rongálják, mosoda, közösségi helyiségek, konyha- és mosókonyha is található bennük.
„Nagyon nehéz az elmúlt évtizedek beidegződését legyőzni, de ezzel a lehetőséggel remélhetőleg sikerül motiválni a munkavállalókat. A kiegyenlítetlen kereslet-kínálat senkinek sem jó, sok helyen van munka, de nincs munkavállaló, vagy fordítva” - mondja Csákvári Róbert, a Work Force Kft. ügyvezető igazgatója. „Az oroszlányi mobilszállás csak az első lépés, továbbiakat is tervezünk, az ország több pontján” - tette hozzá a nyitóünnepségen.
2016. 03. 23.

4 csatolt kép ELSŐKÉNTszállókonténerOroszlány
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.