HAJDÚNÁNÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2017. május 29., hétfő 11:21

Szakmák éjszakája a Csihában
A Szakmák éjszakája országos program II. alkalommal került megrendezésre. A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Csiha Győző tagintézménye is megnyitotta kapuit április 21-én pénteken Hajdúnánáson. Ez egy olyan rendezvény, ahol betekintést nyerhetünk a különböző szakmák és mesterségek műhelytitkaiba. Lehetőség adódott minden általános- és középiskolás érdeklődő diák számára, hogy közelebbről megismerjék városunk szakirányú képzését.

A nyitó rendezvényre 18 órakor került sor, melyet Pappné Fülöp Ildikó igazgatónő prezentált. Szakmai bemutatókkal, interaktív programokkal készültünk a látogatók fogadására. Szerettük volna bemutatni iskolánk széles szakmai kínálatát, megmutatni a pályaválasztás előtt álló fiataloknak és szüleiknek, hogy Hajdúnánáson a Csiha Győző iskolanév egyet jelent a sokoldalú szakmai képzéssel.

A rendezvényt megtisztelték jelenlétükkel a BSZC részéről Pelyhéné Bartha Irén főigazgató asszony és Papp Gábor szakmai főigazgató helyettes úr. Iskolánk diákjai és tanárai saját készítésű palacsintával és gyros-szal várták a kedves látogatókat.

Támogatóink: NAGÉV Rács Kft. – Hajdúböszörmény, Bősz Levente – fotós – Hannover, Sebestyén László, Szabóné Kiss Judit, Martinek Kft., Nánási Portéka, Bocz-N Kft.

Veláczki Anikó


1 csatolt kép Chiha
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.