BUDAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2018. augusztus 24., péntek 11:44

I. Budakörnyéki Sörfesztivál - Légy ott Budakeszin!
MÁR CSAK EGY HÓNAPOT KELL VÁRNI!
I. Budakörnyéki Sörfesztivál a Fő téri parkban szeptember 22-én, szombaton 10 órától - a német-magyar partnerség jegyében.  

Olyan ismert- és kézműves sörkülönlegességek várják a szomjas látogatókat, mint például a Sörpanoráma, avagy a Legendás Sörfőzde 50 féle hazai kézműves sörrel, a Holba cseh sör, a Csíki Tiltott Sör, a Pécsi Sörfőzde, a Viharsarki Sernevelde, az Etyeki sörmanufaktúra, de jelen lesznek az olyan ismert márkák is, mint a Gösser, az Edelweis, a Steffl, vagy a Kriek meggysör és még sok kiváló sör! 
 
Próbáld ki! Ne csak kortyolj, játssz, passzolj is - nevezz be a sörpingpong bajnokságra! 
 
A Sörpingpong, vagyis a Beerpong egy Amerikából indult, közkedvelt játék, amely Magyarországon is egyre népszerűbb. Kiváló kikapcsolódás minden korosztály számára. A Sörpingpong egyszerre szórakozás, és sport. A gyerekeket Izolda népi játszóház, mini színházak, kézműves foglalkozások is várják, de lesz mini vidámpark is a fesztivál helyszínén.   

Lesznek ínyenc falatok, szórakoztató felnőtt- és gyerekprogramok, este pedig fellép két népszerű zenekar: az Aurevoir és Budapest Bár! A Budakörnyéki Sörfesztiválra a Farkas Róbert vezette nagyszerű Budapest Bár zenekar Behumi Dórival, Rutkai Borival, Keleti Andrással, Kollár-Klemencz Lászlóval és Szűcs Krisztiánnal érkezik.   

A rendezvényt a 12 buda környéki településből álló Budakörnyéki Önkormányzati Társulás szervezi: Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Tök, Telki, Tinnye, valamint Pilisjászfalu részvételével. Az eseményre több település német testvérvárosából is érkeznek vendégek.   

A hangsúly a gasztrokulturális különlegességeken és természetesen a sörökön lesz! Mindenkit szeretettel és szomjasan várunk szeptember 22-én, Budakeszin, az I. Budakörnyéki Sörfesztiválra!   

"Légy ott Budakeszin! Ne habozz, azt bízd a sörre!"   

A rendezvény kiemelt támogatója a ZIMBO Perbál Kft.
További támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Tímár Vaskereskedelmi Kft, Gyertyaláng Kft., PPC Média Google AdWords ügynökség.

 


 


 


2 csatolt kép Sörfeszt2Sörfeszt1
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.