SZABADSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2019. március 16., szombat 12:00

Szabadszállás és Petőfi
Ezzel a címmel rendezett először műveltségi vetélkedőt a Petőfi Sándor Általános Iskola a Nagyvendéglőben március 13-án. Irodalmi és helytörténeti műveltségükről egyaránt számot adtak a diákok.
A megjelent csapatokat és vendégeket Vanyurrné Lázár Erzsébet az általános iskola intézményvezetője köszöntötte. Elmondta, hogy ezt a műveltségi vetélkedőt hagyományteremtő szándékkal rendezték meg. Összesen hat csapat versengett az első helyért, többek közt vaktérkép felismerés, versmondás, activity, interjú készítés szerepelt a feladatok között.
A zsűri nem volt könnyű helyzetben az eredmények meghozatalakor, hiszen mindenki nagyon jól teljesített. A zsűri elnöke Deliné Gurmai Zsuzsanna címzetes igazgató asszony volt, tagjai Faragó Mária a Talentum Alapítvány kuratóriumának elnöke és Kristóf András a szülői munkaközösség vezetője.
„Büszkék vagyunk József Attilára, büszkék vagyunk Petőfire és büszkék vagyunk rátok is”- fejezte ki örömét az eredményhirdetéskor a csaptok tagjainak Deliné Gurmai Zsuzsanna. A helyezetteknek járó díjakat Dr. Báldy Zoltán polgármester adta át.
A helyezett csapatok: 1. Szőke-Szép Iluska csapat2. Pató Pál csapat3. Pönögei Kis-Pál csapat


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.