OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2019. március 22., péntek 08:08

Elismerés a távhőszolgáltatás „mindentudójának”
Kontschán Jenőt a Nemzeti Közművek Oroszlányi Szolgáltató Zrt. nyugalmazott vezérigazgatóját március 15-én a Technológiai és Fejlesztési Miniszter Prometheus-díjban részesítette az oroszlányi távhőért elmúlt évtizedekben végzett munkájáért.



 Mint arról beszámoltunk, tavaly augusztus 20-án Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Oroszlányért” vésetű aranygyűrűt adományozott Kontschán Jenő részére, az oroszlányi távhőellátás színvonalának emeléséért végzett kiemelkedő munkája elismeréseként.



 Az alábbiakban munkásságának méltatását olvashatja:


A jó szakember onnan ismerszik meg, hogy nem az üzlet a legelső, hanem az általa nyújtott szolgáltatás színvonala, az azt igénybe vevők elégedettségének növelése – tartja szakmai berkekben a mondás. Az idei évben olyan kiváló és elkötelezett vezető távozik az Oroszlányi Szolgáltató Zrt. éléről, aki mindamellett, hogy szem előtt tartotta a cég sikeres üzletmenetét, kiemelkedő hangsúlyt fektetett az említett kritériumokra. Kontschán Jenő elévülhetetlen érdemeket szerzett az oroszlányi távhőszolgáltatás fejlesztésében, a városi beruházások szervezésében, a környezettudatos szemlélet terjesztésében. Kiváló szervező és irányító munkával részt vett a város fejlődését is szolgáló beruházások végrehajtásában, mint a távhő gerincfejlesztés, vagy a hőközpontok fejlesztése. Adományokkal, támogatásokkal folyamatosan segítette a városban működő civil szervezetek munkáját, rendezvényeit.

 2019. 03. 20.



Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.