BAKONYCSERNYE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2019. július 18., csütörtök 12:02

A tanulást segítő infrastrukturális fejlesztés Bakonycsernyén
Bakonycsernye Nagyközség Önkormányzata az Emberi Erőforrás Operatív Program EFOP-4.1.7-16 számú „A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései” című felhívása keretében sikeresen pályázott a Béketelepi klub felújítására, melyhez 20 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.


A projekt célja a Bakonycsernye Nagyközség Önkormányzatának tulajdonában és üzemeltetésében levő Béketelepi Kultúrház épület belső felújítása, korszerűsítése, projektarányos akadálymentesítése, tanulási-, képzési-, szakköri- csoport és klubhelyiségek kialakítása.
A projekt keretein belül megtörtént a belső nyílászárók, a padlóburkolatok cseréje, válaszfalak bontása-építése, falburkolatok javítása, festése, vizesblokkok felújítása, valamint egy akadálymentes mosdóhelység is kialakításra került. Mindezek eredményeként 3 db legalább 15 főből álló csoport befogadására, leültetésére és egyidejű foglalkoztatására alkalmas oktató- foglalkoztató tér került kialakításra, felújításra.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében az EFOP-4.1.7-16 számú A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései című pályázati felhívás keretében valósul meg 20 millió forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

 

Kedvezményezett: Bakonycsernye Nagyközség Önkormányzata
Projekt címe: A tanulást segítő infrastrukturális fejlesztés Bakonycsernyén
Projekt száma: EFOP-4.1.7-16-2017-00153
Támogatás összege: 19 995 500 Ft

  

További információ kérhető:

 Turi Balázstól a 22/413-001 telefonszámon.1 csatolt dokumentum Sajtóközlemény
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.