NEMESNÁDUDVAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2019. augusztus 7., szerda 15:13

Német Önkormányzat Nemesnádudvar Nemzetiségi támogatása 2019.
                                                              
Német Önkormányzat Nemesnádudvar tájékoztatója
 
A Német Önkormányzat Nemesnádudvar, a Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség támogatásával, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. közreműködésével pályázatot nyert az 6345 Nemesnádudvar, Petőfi u. 42. Hrsz.: 262.) tetőfelújítására (pályázati azonosító szám: NEMZ-E-16-0060).
A támogatás a ,,Nemzetiségi intézmények támogatása beruházásra, felújításra, pályázati önrészre” előirányzatból nyújt 40 000 000,- Ft., azaz: negyvenmillió forint vissza nem térítendő támogatást, melynek intenzitása 100 %.
A közbeszerzési eljáráson a Szo-Team Korlátolt Felelősségű Társaság (4002 Debrecen, Pallag Tanya 227. képviselője Szoták Csaba) adta a legjobb ár-érték arányú érvényes ajánlatot.
A támogatáson felül szükséges saját erő biztosítása, mert a 100 %-os támogatás nem elegendő a meglévő nyertes beszerzési és közbeszerzési ajánlatok alapján, így 2 185 675,- Ft. saját erőt biztosítani kell.
A munkálatok a felső tagozatos iskola estében 2019. 08. 12-én megkezdődik és a szeptember 2-i iskola kezdésre befejeződnek. Az alsó tagozat tető felújítása a következő nyárra csúszik.
 
Szintén nyert a Német Önkormányzat Nemesnádudvar, a Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség támogatásával, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. közreműködésével a ,,Nemzetiségi támogatások”  előirányzatból 5 000 000,- ft. azaz: ötmillió forint vissza nem térítendő támogatást 100% intenzitással.
A pályázati támogatás a Német Nemzetiségi Óvoda Nemesnádudvar karbantartási és állagmegóvási munkálataira, valamint az intézményfenntartó Német Önkormányzat Nemesnádudvar működési költségeinek kiegészítő támogatására 2020. december 31-ig használható fel.
 
Heltainé Panyik Erzsébet                                                                  elnök 

                                                                       


1 csatolt dokumentum Támogatóink
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.