FONYÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2019. október 4., péntek 13:38

BEFEJEZŐDTEK A KIVITELI MUNKÁK A „FONYÓD A FEJLŐDÉS ÚTJÁN – ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE BŐVÍTÉSE ÉS FELÚJÍTÁSA” MEGNEVEZÉSŰ PROJEKTBEN.
Sikeresen zárult a fonyódi óvoda és bölcsőde bővítését és felújítását célzó projekt a Balaton déli partján található városban. A felújított és bővített óvoda és bölcsőde átadása 2019. október 4-én történt meg. A projekt címe: „Fonyód a fejlődés útján – óvoda és bölcsőde bővítése és felújítása” Kódszáma: TOP-1.4.1-16-SO1-2017-00002. A projekt finanszírozása 89 971 038 Forint pályázati támogatásból, valamint önkormányzati önerő biztosításával valósult meg.


A Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projekt célja a Fonyód Fő u. 25-27. sz. alatt található óvoda és bölcsőde épületének modernizálása, korszerűsítése, kibővítése volt. Ezzel az óvoda teljes felújítása és bővítése is megtörtént, gyakorlatilag a falakon kívül minden megújult: a villanyhálózattól a padlóburkolatig, a fűtés korszerűsítésétől a hőszigetelésig.  A belső világítótestek cseréje is megtörtént a modernizálás érdekében. Az épület északi szárnyában új helyiségeket alakítottak ki: az intézmény egy tornateremmel bővült, amelyre már nagy szükség volt. Új irodahelyiségekkel és raktárakkal is kiegészítették az épületet.
A beruházás a bölcsődét is érintette, hiszen férőhely bővítés céljából új csoportszobát hoztak létre.
 
A projektről bővebb információt a www.fonyod.hu oldalon olvashatnak.
 
További információ kérhető:
Fonyód Média Nonprofit Kft. - Nagy Tamás sajtóreferens
Tel: +3620/3215054, e-mail: media@fonyod.hu


1 csatolt dokumentum 2
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.