GYŐR-MOSON-SOPRON VÁRMEGYEI ÖNKORMÁNYZAT
2019. november 26., kedd 10:10

Átadták a felújított egészségházat Mezőörsön
A mezőörsi orvosi rendelő megújult épületben helyet kapott a felnőtt- és gyermek háziorvosi, valamint fogorvosi-, védőnői- és az iskolaorvosi ellátás is.

Németh Zoltán köszöntőjében hangsúlyozta, az épület a sikeres összefogás eredménye. „Ahol a talapülés vezetője együtt gondolkodik a megyei önkormányzattal és az országgyűlési képviselővel, olyan szép eredményeket lehet elérni, mint amit ma is átadhatunk”- mondta. A megye elnöke hozzáfűzte, a beruházás a mezőörsi lakosok magasabb életszínvonalához is hozzájárul, hiszen ezentúl az egészségügyi alapellátásokat megújult környezetben vehetik igénybe.

Szőke Barnabás polgármester, lelkipásztor a beruházásról elmondta, a felújított épületben orvosi-, fogorvosi-, gyermek-és iskolaorvosi rendelőt, valamint védőnői tanácsadó helyiséget alakítottak ki, két váróteremmel, valamint háziorvosi szolgálati lakást.

Dr. Jánvári Éva háziorvos megköszönte az önkormányzat támogatását és segítő hozzáállását a település egészégügyi szolgáltatásához.

Az épületet Szabó Gyula római katolikus plébános, valamint Szőke Barnabás, Pető Gábor Márk, Eizler Csaba és Kólya Lajos református lekészek áldották meg.

fotó: Molnár Ferenc

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.