BORDÁNY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2020. március 2., hétfő 16:25

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata nyerte a Legjava kupát Bordányban.
A  csapata nyerte a  kupát Bordányban.
A  szervezésében, a Homokhátság Szíve Szociális Szövetkezet támogatásával rendeztek labdarúgó kupát a Homokhátság Szívében, Bordányban. A Legjava Kupára a környék sportegyesületeinek U9-es csapatai neveztek. A hónap első napján a hazai  csapata mellett a DAFC Szeged, a , a  valamint a Zsombó SE válogatottjai léptek pályára.
A Bordányi Sportcsarnokban megrendezett foci kupát a Szeged-Csanád GA csapata nyerte. A dobogó második fokára a Mórvárosi Kinizsi, míg a harmadikra a Zsombó SE csapatának tagjai állhattak. A Foliaplast-Bordány a negyedik, míg a DAFC Szeged az ötödik helyet szerezte meg.
Természetesen minden csapat egy kupát és egy oklevelet, míg minden sportoló egy-egy érmet és egy-egy  100%-os almalevet is átvehetett az eredményhirdetés alkalmával.
A bordányi szociális szövetkezet különböző gyümölcsökből készült krémjei, lekvárjai, chutney-ei mellett teljesen adalékmentes almaleveket is készít, amelyek kitűnő választást jelentenek a sportolók és az egészségesen étkezők számára egyaránt.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.