JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYEI ÖNKORMÁNYZAT
2020. április 8., szerda 13:24

Jász-Nagykun-Szolnok megye összetart! kampány
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat a   közösségi oldala segítségével a veszélyhelyzet idején folyamatosan igyekszik segítséget adni a megye lakosainak számos területen. A „Jász-Nagykun-Szolnok megye összetart” kampány keretében folyamatosan gyűjtjük és közzétesszük a mentális és fizikális immunerősítést szolgáló ingyenes lehetőségeket, a hitélet gyakorlásának megyei online eseményeit, keressük a módját a megyei helyi termelők és gazdálkodók támogatásának. Jelenleg két aktuális tevékenységre szeretnénk felhívni a figyelmet:

·      Hubai Imre, a megyei közgyűlés elnöke megkeresésére a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Ügyvédi Kamara elnöke, Dr.Rékási Róbert Pál arról tájékoztatott, hogy a megyei ügyvédi kamara 31 tagja ingyenes telefonos jogi segítségnyújtást kínál a megye lakosai számára a veszélyhelyzet ideje alatt. A szolgáltatás egyénileg meghatározott időpontban és ügycsoportokban érhető el.
·      Március 31 április 14 között közösségi oldalunkon zajlik a Mennyire vagy itthon? c. Jász-Nagykun-Szolnok megyei online kvízjáték. 48 óránként új kérdéssort kapnak a játékosok. A kvízbe bárki bármikor bekapcsolódhat, 5 szerencsés a megyei önkormányzat ajándékcsomagját nyerheti meg a játék végén. Az első három fordulóban 497-en játszottak az online kvízzel. 
További részletekért, kérjük, látogasson el www.facebook.com/jnszm közösségi oldalunkra.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.