BORDÁNY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2020. április 18., szombat 07:18

Utat épít és óvodai öltözőket javít a bordányi önkormányzat
A napokban két beruházásra is ajánlatokat kért több vállalkozótól Bordány Nagyközség Önkormányzata. A Magyar Falu program keretében nyert a település forrást belterületi utak aszfaltozására. Az elkövetkező hónapokban a legkedvezőbb ajánlatot tevő cég készítheti el az útburkolatot a Hunyadi János téren, a Beke Gedeon utca és a Móra Ferenc utca még burkolatlan szakaszán, a Bartók Béla utcában, valamint a Liszt Ferenc utcában.
A meglévő útalapra összesen közel kétszáz köbméternyi aszfalt kerül leterítésre 5 cm-es vastagságban, és az utak mentén több, mint ezer négyzetméter útpadka kialakítása valósul meg. A kivitelezési munkák befejezésének határideje 2020. október 15. lesz.
A másik fejlesztésére a Belügyminisztériumtól elnyert pályázati forrás ad lehetőséget. Ennek keretében az Apraja-Falva Óvoda és Bölcsőde négy csoportszobájához tartozó régi vizesblokkok felújítására, valamint gázkazán cserére kerülne sor. Ebben az esetben is a legkedvezőbb ajánlatot tevő vállalkozóval köt szerződést az önkormányzat, a munkákat pedig május 31-ig kell majd befejezni.

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.