FONYÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2022. március 9., szerda 16:48

FONYÓDI PIAC: SZERDA - SZOMBAT
Helyreáll a szokás, azaz 2022-ben már a szezonban is a megszokott szerda - szombati napokon üzemel a piac. Mint ismert, az elmúlt években Fonyód városa kísérletet tett arra, hogy egy újabb, hétfői piacnap bevezetésével már hetente háromszor üzemeltesse nagyhírű vásárunkat, amely méltán tekinthető turisztikai attrakciónak is a régióban.
A Képviselő – testület az elmúlt esztendők tapasztalatait összegezve döntött arról, hogy 2022-ben a Piac nyitva tartása a hagyományok szerint éven át szerda - szombat napokon lesz. Az sarkallta a képviselőket a korábbi koncepció átgondolására, hogy a hétfői napokon a főszezonban lett volna ugyan érdeklődés, azonban hiába a vásárlók, ha a kereskedők közül csak kevesen vállalták a hétfői kipakolást. Ezt még annak ellenére sem tették, hogy nem került több pénzbe a hétfői árusítás, az előre megváltott éves, valamint szezonos bérlettel rendelkező árusok számára.
Az elmúlt időszakban megújult Fonyódi Piac népszerűsége töretlen, a szerda - szombati napokon tavasztól óriási érdeklődés várható, hiszen a megnövekedett vásárlói igényeket igazán csak egy ilyen színes, nagy kínálattal rendelkező vásár tudja kielégíteni.


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.