DÉLEGYHÁZA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
2022. szeptember 1., csütörtök 11:37

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Délegyháza Község Önkormányzata 1/1 arányú tulajdonában lévő Délegyháza 078/13 hrsz-ú külterületi ingatlan értékesítésére
Az ingatlan (a továbbiakban: Ingatlan) adatai: helyrajzi szám: Délegyháza 078/13 területe: 1079 m2 művelési ága: szántó (0,38 Ak). A terület beépíthetőségével kapcsolatos tájékoztatás: Az Ingatlan Délegyháza Község Ónkormányzata Képviselő-testületének a község helyi építési szabályzatáról szóló 16/2005. (IX.03.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: HÉSZ) mellékletét képező ÖT-1 jelű külterületi övezeti tervlap szerint „Lf-1" jelű övezetben van.
A rendezési tervében a terület maximális beépíthetősége 30 %-os. Az építési telkeken lakóépület, mező- és erdőgazdasági (üzemi) építmény, kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, szálláshely szolgáltató épület, kézműipari építmény, helyi igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület; sportépítmény helyezhető el. Az ingatlan közművekkel nem ellátott, a villamos energia hálózatra ráköthető.
Az Ingatlan minimális értékesítési ára: nettó 12.948.000,- Ft. Pályázók köre: Pályázatot belföldi természetes személy és tagállami állampolgár nyújthat be a Földforgalmi törvény alapján.
A földművesnek nem minősülő belföldi természetes személy és tagállami állampolgár akkor szerezheti meg a föld tulajdonjogát, ha a birtokában álló föld területnagysága a megszerezni kívánt föld területnagyságával együtt nem haladja meg az 1 hektárt. A tulajdonszerzési jogosultság mértékének megállapításánál a területnagyság mértékébe a földdel azonos helyrajzi számon nyilvántartott művelés alól kivett terület (alrészlet) területnagyságát is be kell számítani.
A pályázat benyújtásának helye, ideje, módja: A pályázatot érvényesen benyújtani kizárólag zárt, sértetlen borítékban, személyesen a_Délegyházi Polgármesteri Hivatal titkárságán, vagy postai úton a Délegyházi Polgármesteri Hivatal címére (2337 Délegyháza, Árpád u, 8.) lehet.
A borítékon kérjük feltüntetni a következő szöveget: „Pályázat a Délegyháza 078/13 hrsz-ú ingatlanra.
Ajánlattételi határidőig nem bontható fel!"Az ajánlatokat 1 eredeti példányban kell benyújtani.
Az ajánlatokat magyar nyelven lehet benyújtani, az idegen nyelvű dokumentumot a kiíró nem veszi figyelembe. A pályázatok beérkezésének határideje: Az ajánlatokat legkésőbb 2022. szeptember 30. (péntek) napján 10.00 óráig kell benyújtani. A késve érkezett pályázatokat a kiíró érvénytelennek minősíti.
Az ajánlati kötöttség minimális időtartama: Az ajánlatok bontását követő 90 nap.A pályázat benyújtásával egyidejűleg pályázó köteles 2.000 000 Ft összegű bánatpénz Délegyháza Község Ónkormányzat OTP Bank-nál vezetett 11742180-15441654 számú számlaszámra történő megfizetését igazolni. A bánatpénz Pályázó által fizetendő vételárba beszámít.Teljes pályázati felhívás letölthető: https://delegyhaza.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=201555:palyazati-felhivas-delegyhaza-kozseg-onkormanyzata-nyilvanos-palyazatot-ir-ki-a-delegyhaza-kozseg-onkormanyzata-1-1-aranyu-tulajdonaban-levo-delegyhaza-078-13-hrsz-u-kulteruleti-ingatlan-ertekesitesere&catid=9&Itemid=104



1 csatolt dokumentum Pályázati felhívás
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.