DUNAKESZI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2022. szeptember 2., péntek 11:02

Jövó héten nyit a Dunakanyar legnagyobb fesztiválja, a XI. Dunakeszi Feszt
Új helyszínről jelentkezik idén a XI. Dunakeszi Feszt!
Tankcsapda, Hooligans, Follow the Flow a három nagyfellépő a XI. Dunakeszi Feszten, ahol számos újdonság mellett a rendezvény idén belép a ZÖLD események sorába.
Számos újdonság mellett a Dunakeszi Feszt idén belép a ZÖLD események sorába, mivel a vendéglátóegységek ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ, egyszerhasználatos eszközökre cserélnek mindent, ezenfelül helyben komposztálással és specifikus szelektív szigetekkel készülünk, csökkentve a környezetterhelést. Szintet lépünk a környezetünkért is!
Az interaktív ökoszigetek mellett a zenei repertoár is egyedülállónak ígérkezik az évben. Nagykoncertet ad nálunk a Tankcsapda, a Hooligans és a Follow the Flow is. A Dunakeszi Sportrepülőtérre átköltözött rendezvény nagyobb helyszínen, több produkcióval, óriáskerékkel, vidámparkkal és különleges gasztronómiai kínálattal várja az érdeklődőket.
A 3 nap alatt, 2 színpadon egymást követik a koncertek, előadások, sport- és táncbemutatók, gyermekműsorok. Mivel Dunakeszi a sportok városa, vasárnap – a színpadi produkciók mellett – a sportté a főszerep. A VSD sportválasztóján az egyesület mind a 20 szakosztálya várja az érdeklődőket: kicsik és nagyok próbálhatják ki magukat akár több sportban is, és ha kedvet kapnak, irány az edzés!
A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, a számukra rendezett színpadi előadások mellett egész hétvégén várja őket a ládavasút, interaktív fajátékok, kosárhinta, ugrálóvárak, kalandpark, arcfestés, kézműves foglalkozás és még meseolvasás is.
Kitelepül a repülőtérre a DunArt Galéria képzőművészeti alkotásokkal, a rendőrség baleset- és bűnmegelőzési programjával, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pedig járőrautóval és kutyás bemutatóval.
Részletes programért keressék fel Dunakeszi városi honlapját és a rendezvény Facebook eseményét.



Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.