BUDAPEST FŐVÁROS XXI. Kerület - Csepel Önkormányzata
2010. június 10., csütörtök 10:23

Árvízkárosult gyerekekért kérnek felajánlásokat a csepeli diákok - Pesterzsébeti adománygyűjtés június 18-ig: főként tartós élelmiszert várnak
A Csepeli Diákönkormányzat (a DÖK) árvízkárosult gyerekek táboroztatásához keres támogatókat. A DÖK-kezdeményezés eddigi partnere a Csepeli Önkormányzat, Csepel-sziget Műszaki Szakközépiskola Szakiskola és Kollégium, a Csepeli Gyermekbarátok Mozgalma és a Civil Mozgalom. Információink szerint a DÖK a gyermekek elszállásolásához a CSMSZK igazgatójától, Kollár Józseftől kért és kapott segítséget. A kezdeményezők további felajánlásokat várnak az árvízkárosult gyermekek utaztatásához, étkezéséhez. Információt Polyákné Hajas Ilona ifjúsági tanácsnok ad a 06-30-619-54-78-os mobilon vagy a ilonaph@freemail.hu és a phi@mailbox.hu e-mail címen.
Az árvízkárosultak számára felajánlott tartós élelmiszer – főleg konzerv – adományaikat a dél-pesti lakosok a Pesterzsébeti Szociális Foglalkoztatóban  adhatják le június 18-ig hétfőtől csütörtökig 8-15,30, pénteken 8-12 óra között  (XX. kerület, Baross utca 91-95.).

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.