SZARVAS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA
2010. június 10., csütörtök 14:17

Segítenek a szarvasiak
Sokszor bizonyították már, hogy segítő kezet nyújtanak bajba jutott embertársaiknak. Most azok várják a segítséget, akiknek az árvíz lerombolta, megsemmisítette, megrongálta otthonait, lehetetlenné tette létüket, sokszor nem csupán körülményeiket, hanem életüket is veszélyeztette.
A bajba jutott családoknak szeretnénk segítő kezet nyúltani Önök által is oly módon, hogy június 17-27. között 40 edelényi gyermeket várunk az Erzsébet ligeti Ifjúsági Táborba. Számukra teljes ellátást biztosítunk a szarvasi éttermekkel, vendéglátó egységekkel közösen, programot állítunk össze, melyhez várjuk javaslataikat, valamint gyűjtést szervezünk az itt lévő gyermekek családjai számára.
Pénzbeli és természetbeni adományokat várunk, melyeket személyesen adunk majd át a családoknak.
A legnagyobb segítség most a pénz lenne, hiszen újjá kell építeni a házakat, rendbe kell tenni mindazt, amit az árvíz tönkre tett.
A pénzbeli adományok felajánlásának több módjára is lehetőség van. A Kereskedelmi és Hitelbankban nyitott, elkülönített számlára lehet befizetni és átutalni.
A számlaszám: Edelényi Árvízkárosultak 10408131 49565153 55491031

 
A másik lehetőség, hogy gyűjtődobozokba dobják be azt a pénzt, legyen az bármilyen csekély, amit nélkülözni tudnak, illetve erre a célra szánnak. Minden forint számít, a kis összegek, apró pénz is, hisz a sok kicsi összeadódva sok lesz.
Ezért gyűjtődobozokat helyezünk el a város közintézményeiben, üzleteiben, munkahelyeken, mindenhol, ahol erre lehetőséget kapunk.
A városban működő cégeket, vállalkozásokat külön-külön is megkeressük levélben kérésünkkel.

 
A természetbeni adományokat a  Humán Szolgáltató Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatánál a Kossuth L. u. 56-58. szám alatt lehet leadni. Fertőtlenítőszereket, tisztítószereket, tartós élelmiszereket, ágyneműt, takarót, háztartási gépeket, bútorokat várunk.
Várjuk azoknak a jelentkezését is, akik munkájukkal tudnak hozzájárulni a gyűjtéshez, vagy esetleg a helyreállítási munkákhoz.
Az adományládák pontos helyszíneiről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a helyi médiák segítségével.
Amennyiben kérdésük, kérésük van, úgy a következő telefonszámokat hívhatják: 06-66-312-566, vagy a 06-20-959-74-63, 06-20/480-1761

 
Segítségüket várjuk és tisztelettel köszönjük!

 
Szarvas, 2010. június 10.

 
                                                                     Babák Mihályné Tóth Tamásné
                                                                      Emberöltő Alapítvány, Szarvas

Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.