Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ)
2010. június 16., szerda 14:54

MÖSZ SEGÍTSÉG AZ ÁRVÍZKÁROSULTAK MEGSEGÍTÉSÉRE
A Gödöllői Lokálpatrióta Klub és a Magyar Önkormányzatok Szövetsége segélyakciót szervez az árvízkárosultak megsegítésére.
Gödöllő város önkormányzata már eddig is nyújtott segítséget Felsőzsolca településnek, amely területének 90 százalékát elöntötte a víz. Célunk, hogy a befolyt adományokból egy további, árvíz által sújtott település, Sátoraljaújhely Városa közintézményeiben keletkezett károk helyreállításához, a közfeladatok ellátásához szükséges feltételek újbóli megteremtéséhez is hozzájáruljunk. Ezért kérjük, hogy akik anyagi felajánlással szeretnének élni, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége alábbi számlájára utalják át az e célra szánt összeget:
10103836-09701639-00000005
Tájékozódásunk alapján leginkább tartós élelmiszerre és fertőtlenítőszerekre szorulnak rá a lakosok. Így várjuk az ilyen irányú felajánlásokat is, amelyet eljuttatunk a megfelelő helyekre. Az adományokat Pintér Zoltánnál, a Lokálpatrióta Klub elnökénél () lehet leadni, vagy jelezni a címet, ahonnan elhozhatjuk. Ha valaki más típusú (pl. ruha, törölköző, paplan, stb.) adománnyal szeretne segíteni, azt szintén fogadjuk, ezeket a Magyar Máltai Szeretetszolgálat gödöllői csoportjával az erre rászoruló településekre szállítjuk el.

 
Segítségüket előre is köszönjük!
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.