Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége
2010. október 14., csütörtök 09:16

„Tiszteld a múltat, hogy értsed a jelent és munkálkodhass a jövőn!”
Kiss Norbert, a köztársasági elnök hivatalvezetője levélben arra kérte a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségét, hogy kommunikációs eszközeinek segítségével a Magyar Köztársaság újonnan megválasztott polgármestereihez és önkormányzati képviselőihez juttassa el dr. Schmitt Pál köztársasági elnök gratulációját és üzenetét. 

A fenti Széchenyi sorokat idézve a köztársasági elnök videóüzenetében így fogalmaz: „miként a megidézett Széchenyi-gondolat is tisztán, világosan üzen feladatainkról, úgy én is arra szeretném buzdítani Önöket, hogy településük sorsát mindig a múlt ismeretével, a hagyományokat tiszteletben tartva formálják”.

Schmitt Pál videóüzenetében a polgármesterek köszöntése mellett arra kéri az újonnan megválasztott tisztségviselőket, hogy tegyék félre a pártszempontokat, és helyezzék előtérbe önkormányzataik szolgálatát.

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége egyetértve a köztársasági elnök, videóüzenetével, eleget tesz a kérésnek, felhívja az önkormányzatok figyelmét arra, hogy Schmitt Pál köszöntője az alábbi linken keresztül letölthető, és a testületi üléseken szabadon levetíthető. 

http://www.keh.hu/index.php?submenu=articles&cat=5&details=1&id=328

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége október 19-én, a húszéves polgármestereket köszöntő ünnepi ülésén ugyancsak levetíti a Magyar Köztársaság Elnökének polgármesterekhez intézett üzenetét.
 



 


Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.