SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT
2010. október 27., szerda 08:02

PÁLYÁZATI KIÍRÁS vezérigazgatói álláshelyre
Szentendre Város Önkormányzata (a továbbiakban: Önkormányzat) pályázatot hirdet a Városi Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (továbbiakban: VSZ Zrt.) vezérigazgatói álláshelyének betöltésére.
 
A VSZ Zrt. Szentendre Város Önkormányzatának kizárólagos tulajdonában álló, a város köztisztasági (hulladékszállítási) és városüzemeltetési feladatainak, parkolók üzemeltetésének, a távhőszolgáltatás ellátására hivatott szervezet, mely feladatainak ellátásához jelentős vagyonnal rendelkezik.
 
A vezérigazgató feladata:
A VSZ Zrt. magas színvonalú szakmai tevékenységének irányítása, munkáltató jog gyakorlása a társaság munkavállalói felett;
A VSZ Zrt. piaci pozíciójának, szerepének megerősítése;
Együttműködés az Alapítóval;
Az Alapító okiratban meghatározott feladatok ellátása 
A pályázatnak tartalmaznia kell:
A pályázónak a VSZ Zrt. feladatrendszerére vonatkozó szakmai koncepcióját és a 2011-as üzleti évre vonatkozó részletes terveit;
A pályázatban meghatározott feladatok végrehajtására vonatkozó részletes szakmai, üzemszervezési, vezetési, gazdálkodási, marketing és PR elképzeléseit.
A pályázathoz csatolni kell:
a pályázó részletes szakmai önéletrajzát,
a pályázó iskolai végzettségét igazoló okiratok másolatát,
három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt,
arra vonatkozó nyilatkozatot, hogy a pályázóval szemben nem állnak fenn a Gt. 23. §- ában és 25. §-ában foglalt összeférhetetlenségi okok.
A pályázat elbírálása során előnyben részesül, aki:
gazdasági és/vagy jogi egyetemen szerzett oklevéllel,
legalább 5 éves szakmai gyakorlattal,
közszolgáltató gazdasági társaságban szerzett vezetői gyakorlattal rendelkezik,
egy világnyelvet tárgyalási szinten ismer,
szentendrei, vagy kistérségi lakóhellyel rendelkezik.
A megbízás 2010. december 15-től tölthető be és 2012. május 31-ig tart (azzal, hogy a megbízatás további 2 évvel, tehát 2014. május 31-ig meghosszabbítható). Bérezés megegyezés szerint (a fizetési és az egyéb juttatásokra vonatkozó igényt kérjük a pályázatban megjelölni).
 
A pályázók a pályázatok elkészítéséhez pályázati dokumentációt kapnak, mely tartalmazza a társaság:
Alapító Okiratát,
Szervezeti és Működési Szabályzatát,
működési alapmutatóit (dolgozói létszám, létesítményi technikai és műszaki adatok, 2009. évi számviteli beszámoló).
A pályázati dokumentáció és a pályázat elkészítéséhez szükséges további információ, illetve az intézményre vonatkozó tájékoztatás dr. Török Balázs alpolgármestertől  kérhető (tel.: 26/503-347).
 
A pályázat elbírálásának rendje:
A pályázatokról az Alapító a 2010. december 14-ig bírálja el. A pályázat eredményéről az érintettek írásbeli értesítést kapnak. Az Alapító fenntartja a jogot, hogy a pályázatot indokolás nélkül eredménytelenné nyilvánítsa.
 
A pályázat benyújtásának helye és ideje:
 
A pályázatot egy példányban, zárt borítékban, 2010. november 30. 12 óráig Szentendre Város Polgármesteri Hivatala- Központi Iktatójába (2000 Szentendre, Városház tér 3.) kell benyújtani, "VSZ Zrt. vezérigazgatói pályázata" megjelöléssel.
Forrás: Önkormányzati sajtószolgálat

MTI nonprofit Zrt. 2009  © Minden jog fenntartva.